Despre noi

offset-printingAlex Company – s-a infiintat in anul 1994 avand ca principal obiect de activitate productia publicitara indoor si outdoor. Datorita serviciilor de buna calitate, aceasta s-a dezvoltat rapid atat pe piata buzoiana cat si in tara avand o gama larga de produse:

Printuri de mari dimensiuni, bannere, casete luminoase, totemuri, litere volumetrice, decor auto, copertine, inscriptionari, confectionari prelate, etc.

Cu peste 20 de ani de experienta in domeniul publicitatii indoor si outdoor, Alex Company  s-a impus in fata concurentei prin serviciile de o calitate ireprosabila si materialele folosite in realizarea produselor, acestea fiind importate de la producatori renumiti cum ar fi Oracal, Avery, Sattler sau Unifol.

Profesionalismul si responsabilitatea fata de cerintele si exigentele clientilor, dar si atentia deosebita acordata fiecarui proiect in parte au facut din Alex Company un lider pe piata de profil, portofoliul companiei vorbind de la sine despre calitatea serviciilor oferite partenerilor.

Alex Company dispune de echipamente profesionale in domeniul industriei publicitare, firma oferindu-le colaboratorilor si clientilor print-uri de mari dimensiuni INDOOR-OUTDOOR de inalta calitate, comparabile cu imaginile fotografice.

Profesionistii companiei sunt asi in imaginile full-color, printate la rezolutii mari, pe o gama larga de suporturi.

Naturaletea si intensitatea culorilor, cat si rezistenta indelungata a acestora (dureaza 3-5 ani) sunt posibile cu ajutorul echipamentelor de imprimare de inalta calitate, la acestea contribuind si cernelurile pe baza UV, eco-solvent si real-solvent.

Datorita tehnologiei avansate de care dispunem suntem capabili sa oferim produse de inalta calitate. Societatea s-a dezvoltat rapid pe piata buzoiana dar si in tara datorita profesionalismului echipei.